Maternity lingerie and nursing underwear
banner

Liivivalikoima

Osaatko kuvitella imetysliivin, joka täyttää kaikki tarpeesi - mukavuutta, tarkoituksenmukaisuutta, tukea, toiminnallisuutta ja istuvuutta,tyyliä ja laatua. Nämä ovat kaikki ominaisuuksia, jotka tekevät eron hyvän ja aivan erinomaisen imetysliivin välillä. Silkkisen pehmeä, hengittävä mikrokuitukangas muotoutuu muuttuvan kehosi mukaan, kun taas äidin ja vauvan välinen ihokosketus maksimoidaan imetyksen aikana ainutlaatuisella kupin muotoilulla.

Saumattomat äitiysliivit

Mukavuutta odottavalle äidille herkän ajanjakson aikana.

Naisen herkät rinnat käyvät läpi valtaisia muutoksia raskauden aikana. Carriwellin saumattomien äitiysliivien tehtävänä on auttaa odottavia äitejä tuntemaan olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi muuttuvassa kehossaan; nämä liivit on suunniteltu erityisesti odottavien äitien tarpeita ajatellen; ne ovat mukavat, joustavat, tukevat ja toimivat.

Lisätietoja...
Carriwell

Carriwell

Pehmoimetysliivit

Kun etsit pehmeää, erittäin mukavaa liiviä.

TTämä on ihanteellinen rintaliivi odottaville äideille ja imettävien äitien herkille rinnoille. Näitä liivejä voi käyttää sekä päivällä että yöllä äärimmäisen pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta.

Lisätietoja...

Seamless GelWire™ Nursing Bra

Terveellisemmät ja tukevammat liivit, kuin mitä aiemmin on valmistettu.

Uskomattoman joustava geelikaarituki™ antaa tarvittavaa tukea olemalla silti pehmeä ja miellyttävä käytössä. The Geelikaarituki™ on terveellinen vaihtoehto, kun tarvitset imetysliiveihisi tukea. Myös imetyskonsultit hyväksyvät geelikaarituen käytön. Carriwell GelWire-geelikaarituki™ Lue täältä, mitä asiantuntijat sanovat Carriwell GelWire -luuukkuimetysliiveistä.

Lisätietoja...
Carriwell

Carriwell

Topatut GelWire® imetysliivit.

Nyt palkittu GelWire™-kaarituki on yhdistetty todella suosittuun topattuun imetysliiviin ja on syntynyt aivan uudenlaiset kaarituella ja kevyellä toppauksella varustetut saumattomat Topatut GelWire® imetysliivit.

Nämä ainutlaatuiset ja erinomaista tukea antavat uutuusliivit voittivat jo heti lanseerauksen jälkeen Banta UK 2017 palkinnon Iso-Britannian messuilla. Tukevat: Ainutlaatuisen pehmeä ja joustava geelikaarituki tukee rintojen koon ja muodon luonnollisia muutoksia ilman epämukavan kovaa ja jäykkää kaaritukea. Topatut GelWire™ Liivit sopivat loistavasti isorintaisille ja muodokkaille imettäjille. Kevyet, irrotettavat toppaukset muotoilevat ja tukevat rintojasi. Terveellinen: GelWire™-tuki on ainoa kaarituki, jota imetysasiantuntijat suosittelevat. Mukava: Nämä imetysliivit on valmistettu saumattomasti silkkisen pehmeästä ja hengittävästä mikrokuidusta. Tämä ominaisuus yhdistettynä geeliin, joka pysyy pehmeänä ja notkeana herkkien rintojen ympärillä, tarjoaa täydellisen mukavuuden. Nämä liivit istuvat hyvin sekä riittävän rinnanympäryksen että laajempien kuppien ansiosta. Vauva: Ihokontakti äidin ja vauvan välillä maksimoidaan imetyksen aikana ainutlaatuisella kuppimallilla. Saatavana isommat XXL-koot.

Lisätietoja...

Saumattomat ja topatut luukkuimetysliivit

Muotoilluin imetysliivimallimme.

ansiosta rintasi tulee kokonaan esiin; maksimoi ihokontaktin sinun ja vauvasi välillä.

Lisätietoja...
Carriwell

Carriwell

Saumattomat imetysliivit

Mukavimmat imetysliivit, joita koskaan käytät!

Carriwellin saumattomat imetysliivit ovat pehmeät ja miellyttävät, ja ne mukautuvat muuttuvaan kehoosi. Yksinkertainen yhdellä kädellä avattava klipsi, jonka ansiosta rintasi tulee kokonaan esiin; maksimoi ihokontaktin sinun ja vauvasi välillä.

Lisätietoja...

Pitsiset luukkuimetysliivit

Imetysliivit, joissa yhdistyvät täydellisesti tyylikkyys, mukavuus ja käytännöllisyys.

Nämä liivit on suunniteltu erityisesti äideille, jotka haluavat imetysliiveiltään mukavuutta ja käytännöllisyyttä ilman kaaritukea pitäen kuitenkin pitsiliivien naisellisuudesta.

Lisätietoja...
Carriwell

Carriwell

Pitsiset pehmoimetysliivit

Helppokäyttöisimmät liivit, joita koskaan käytät!

Nämä imetysliivit on suunitteltu äideille, jotka pitävät helposti sivuunvedettävästä, edestä ristiin menevästä liivimallista, joka edesauttaa vauvaasi etsiytymään helposti rinnallesi.

Lisätietoja...

Luomupuuvillaiset imetysliivit

Luonnollisesti - mukavammat imetysliivit

Nämä liivit on valmistettu hyvin hengittävästä luomupuuvillasta, joka tuntuu miellyttävältä myös lämpiminä vuodenaikoina. Superpehmeyden lisäksi imetysliivit antavat tukea, ovat mukavat ja muodoltaan luonnollisesti hellävaraisemmat ja miellyttävämmät sekä äidille että vauvalle.

Lisätietoja...
Carriwell

FIND THE CORRECT BRA SIZE

Kokotaulukko - Click Here


Yhteystiedot

Carriwell Aps
Virkelyst 10
7400 Herning
Denmark
E : info@carriwell.com
T : +45 97 21 1603

© 2009-2018 Carriwell - All Rights Reserved